Today.ua

ТОП-3 жіночі зачіски, які можна зробити за 5 хвилин

Красиву зачіску можна створити буквально за 5-10 хвилин. Для цього не обов'язково прокидатися вранці на годину раніше, щоб привести себе в більш-менш презентабельний вигляд. Пропонуємо до вашої уваги ТОП-3 щоденних зачісок, на які ви витратите мінімум часу і сил.

Об'ємний кінський хвіст

Це універсальна зачіска для будь-якого заходу, і для роботи, і для дому. Додайте об'єму за допомогою плойки, поділіть волосся на кілька частин, з нижньої частини зробіть хвіст, трохи "розпушивши" ту частину, яка знаходиться зверху. Потім з верхніх пасем зробіть хвіст, накривши ним той, що був зроблений раніше.

Французький пучок

Класична зачіска додасть вам легкості та елегантності. Розчешіть волосся, потім візьміть пасма таким чином, ніби збираєтеся зробити хвіст і злегка зігніть їх. Відтягнувши волосся на відстань, почніть накручувати їх на пальці іншої руки. Отриманий пучок закріпіть за допомогою шпильок.

Коса-спіраль

Звичайна косичка не здивує нікого, та й навряд чи ви підете на роботу з такою зачіскою. А от коса-спіраль - це ускладнений варіант зачіски, при цьому робиться він з легкістю. Зробіть хвіст і змістіть гумку трохи нижче. Просуньте пальці між волоссям, і витягніть хвіст у зворотний бік. Повторюйте до тих пір, поки не визначитеся з бажаною довжиною коси. Чим довше волосся, тим більше оборотів ви зробите, тим шикарніше буде коса.

Раніше повідомлялося, які жіночі зачіски відштовхують погляди чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ