Today.ua

ТОП-3 зачіски за 3 хвилини для довгого волосся (фото)

Дівчатам з довгим волоссям не завжди вистачає часу і вмінь якось гарно зібрати пасма і вони обирають розпущене волосся на користь яким-небудь іншим варіантам зачісок. Існує декілька простих способів додати різноманітності у ваш щоденний образ, які не заберуть у вас більше 3-5 хвилин. Не обов'язково користуватися послугами перукаря, щоб виглядати ефектно. Представляємо до вашої уваги ТОП-3 найпростіші зачіски для довгого волосся, які ви з легкістю зробите у домашніх умовах.

Хвіст "хрест-навхрест"

Звичайним хвостом складно когось здивувати, а ось хвіст хрест-навхрест буде виглядати набагато оригінальніше і підійде як для повсякденного, так і для офісного стилю. Робиться зачіска просто. Накладіть один на одного пасма волосся і закріпіть волосся шпилькою чи гумкою, спустивши пасма в хвіст. Довге волосся, зібране таким чином, не буде вам заважати протягом дня.

Пучок

Багато дівчат часто роблять пучок вдома, бо це найзручніша зачіска, яка не заважає. Якщо додати трохи креативу, то можна зробити повсякденний пучок набагато святковішим і з такою зачіскою не соромно буде вийти з дому. Для цього зберіть звичайний хвіст як можна вище, і не виймаючи з гумки волосся, обмотайте рештою волосся гумку. Зачіска готова!

Хвіст набік

Деяким дівчатах подобається носити волосся на одну сторону, тому такий хвіст набік буде виглядати оригінально, і зручно. Для різноманітності прикрасьте звичний хвіст косою, яку пустіть по всій довжині волосся, обмотавши нею хвіст.

Раніше повідомлялося, які жіночі зачіски підійдуть для дівчат з круглим обличчям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ