Today.ua

ТОП-3 породи собак, яких краще не заводити в будинку з дітьми

Собаки можуть стати не тільки вірними друзями для своїх господарів, а і чудовими охоронцями будинку. Однак деякі породи собак погано уживаються з дітьми, тому що малеча може бути надто галасливою та активною. Якщо ви хочете завести собаку, і з вами живуть маленькі діти, радимо відповідально поставитись до вибору породи.

Акіта-іну

Ці собаки є дуже добродушними, але в побуті вони можуть бути не такими вже й безневинними. Акіта-іну не довіряють незнайомцям і не люблять чужих дітей. Дорослі собаки цієї породи можуть бути агресивні навіть до ваших родичів, і можуть накинутися на них без попередження.

Далматин

Це дуже красиві і великі собаки. Вони відрізняються незвичайною силою і гіперактивністю. Якщо ви вирішили завести далматина, ви маєте бути готові до того, що доведеться витратити багато часу та сил на його виховання. Якщо не дресирувати собак цієї породи, вони можуть бути просто некерованими. З маленькими дітьми наодинці залишати далматина точно не варто.

Російський той

Це дуже маленькі і віддані собачки. Вони ласкаві по відношенню до свого господаря, але в оточенні гучних дітей ці собаки можуть почати нервувати. Отриманий стрес може призвести до агресії, об'єктами якої легко можуть стати і діти.

Нагадаємо, раніше ми розповіли про ТОП-3 найкращих порід собак-охоронців для приватного будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ