Today.ua

ТОП-3 породи собак, які дружать з котами

Певно, всі знають вислів "лаятись, як кіт із собакою". Однак в деяких випадках цей стереотип не працює, адже є породи собак, які чудово ладнають з котами та стають справжніми друзями. Саме на ці породи ми радимо звернути увагу, якщо ви хочете завести собаку, але у вашому будинку вже є пухнастий "господар".

Золотистий ретрівер

Собаки цієї породи - не тільки надзвичайно красиві, але і добре урівноважені та інтелігентні. Кінологи зазначають, що золотисті ретривери зазвичай дуже добре ладнають з усіма котами і навіть залюбки проводять з ними час та граються.

Бішон фрізе

Ця порода собак відома у всьому світі та особливо славиться завдяки своєму безтурботному характеру. Цих собак, здається, неможливо не полюбити, тому коти для них теж не стануть проблемою. Вони доброзичливі і з радістю сприймають всіх, хто їх оточує.

Лабрадор-ретривер

Ці собаки є відмінними вихованцями з усіх боків, в тому числі і в плані поведінки з котами. Якщо лабрадор не буде думати, що кішка має стати його здобиччю, яку він принесе вам, то він без жодних сумнівів буде жити із нею.

 

Нагадаємо, раніше ми розповіли про три породи собак, з якими буде весело в самоізоляції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ