Today.ua

ТОП-3 найжахливіші помилки в макіяжі 2020

Вдалий макіяж приховує недоліки у зовнішності дівчини і вдало підкреслює всі її переваги. Однак, не знаючи головних нюансів нанесення макіяжу, можна зіпсувати свій образ, і до всього іншого додати собі пару зайвих років, акцентуючи увагу на втомлених очах та нерівностях шкіри. Стилісти назвали головні помилки в макіяжі, знаючи про які, можна не допустити фіаско, збираючись на відповідальний захід.

Щільний світлий тон

Кожна дівчина хоч раз у житті старанно замазувала синці під очима за допомогою світлого тону тонального засобу, та ще й у кілька шарів. Однак якщо тон не поєднується з природним відтінком обличчя, тоді всі ваші старання виявляться марними. Обличчя буде виглядати, м'яко кажучи, не свіжо і ви "постарієте" мінімум на 5 років. Ідеальне обличчя не має виглядати повністю однотонним, такий ефект виглядає неприродно.

Тіні червоних відтінків

Щоб зайвий раз не підкреслити сліди втоми на обличчі, уникайте фіолетових, червоних, а також персикових відтінків тіней. Ці тони роблять очі візуально запаленими, а також підкреслюють неіснуючу хворобливість. Мерехтливі і блискучі тіні також додають дівчатам віку, тому використовуйте їх виключно під особливі випадки, коли потрібно бути при "повному параді".

Надлишок пудри


Неправильно підібрані пудрові текстури підкреслять мімічні та глибокі зморшки на обличчі дівчини. Якщо у вас чітко виражені носогубні складки, на які ви нанесете шар пудри, то куточки губ опустяться. Наносьте пудру виключно в області Т-зони, щоб прибрати жирний блиск. Замість пудри стилісти рекомендують використовувати матуючі серветки або спеціальний спрей для фіксації макіяжу.
Раніше повідомлялося, які тренди зимового макіяжу будуть особливо популярними в 2020 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ