Today.ua

ТОП-3 найкращі щоденні зачіски для збереження здоров'я волосся взимку

У вітряну зимову погоду дівчатам досить складно підібрати зачіску, яка б виглядала акуратно і не розтріпано. Зберегти укладку в ідеальному стані вам звичайно не вдасться, і не потрібно. Але існують способи зберегти волосся взимку здоровим та доглянутим, якщо обрати правильну зачіску.

Коса

Туга коса - це ідеальний варіант для вітряної і вологої погоди. Протягом дня вона буде потроху слабшати, що зробить образ дівчини більш жіночним і легким. Ідеально заплітати косу на вологе волосся, а при необхідності можна зафіксувати її лаком. Для довгого волосся це взагалі відмінний варіант і на зиму, і на інші пори року. Навіть під шапкою коса не примнеться і буде виглядати акуратно.

Кінський хвіст

Якщо у вас довге волосся, то така укладка це справжня знахідка. Легкість у виконанні і універсальність роблять її однією з улюблених для багатьох дівчат, у яких немає зайвого часу робити зачіску вранці. Для створення кінського хвоста потрібно використовувати гель-мус. Пружний і міцний хвіст у такому разі протримається на голові протягом усього дня навіть взимку.

Високий об'ємний пучок

На кучерявому волоссі відмінно буде виглядати об'ємний пучок. Таку укладку можна зробити ідеальною, якщо нанести на вологе волосся крем-сироватку, щоб надати йому їм пружність і підкреслити завитки. А власницям прямого волосся потрібно буде підготуватися заздалегідь. Наприклад, заплести на ніч косу, щоб зробити волосся більш об'ємним. А вже потім зробити пучок. Для цього зберіть кінський хвіст, начешіте його, скрутіть в джгут, закрутіть пучок так, щоб було комфортно, а потім закріпіть шпильками або невидимками. Така зачіска не повинна бути занадто об'ємною і легкою, інакше зимові пориви вітру можуть її зіпсувати.

Раніше повідомлялося, які зимові зачіски краще за все підходять на погану погоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ