Today.ua

ТОП-3 найгламурніших порід собак

Для багатьох людей собака не просто є надійним другом, але і створює їм імідж. Не кожну породу можна одягнути в гламурний нашийник і носити на руках, як іграшку. Але є вихованці, яких природа наділила особливим шармом і привабливою зовнішністю, і ці породи купують спеціально для того, щоб помилуватися їхньою красою, робити їм зачіски і витрачати шалені гроші на їх утримання. Для таких тварин розвивається ціла індустрія - салони краси, собачі перукарні, фітнес-центри і навіть стоматології. Також з'являються дизайнери, які розробляють лінійки одягу і прикрас для маленьких модників.

Йоркширський тер'єр

Представники цієї породи потребують постійного догляду і турботи, щоб їх зовнішній вигляд не став нагадувати вуличного пса. Щоденне купання, постійне розчісування шерсті, чищення зубів і вух - це все, до чого повинні бути готові господарі йорків. Собаки багато часу проводять на руках у свого господаря, тому їх зовнішній вигляд має бути здоровим та доглянутим. Якщо вам потрібен постійний супутник на гламурних вечірках і світських тусовках, тоді сміливо заводьте йоркширського тер'єра, і вся увага буде зосереджено на вас.

Чіхуахуа

Це найбільш мініатюрна, і у той же час довгоживуча порода собак. Серед них зустрічаються екземпляри від 0,5 кг і до 4 кг. Чіхуаахуа можуть бути агресивними і злісними, але найчастіше вони досить ласкаві. Ця порода має дуже коротку шерсть, тому взимку вони мерзнуть. Господарі люблять одягати на них теплі светри і комбінезони, піклуючись про здоров'я своїх вихованців. До того ж, в одязі собаки почуваються безпечніше. Також їм дуже комфортно під теплим пледом, або в обіймах господаря.

Ши-тцу

Ши-тцу відносяться до найдавніших порід собак. Вони дуже активні, спокійні, лагідні, веселі, люблять увагу до себе. Вони товариські і звикли перебувати в центрі уваги. Іноді представники цієї породи можуть погавкати на сторонніх, однак не проявляють агресію. Ши-тцу потребує м'якого виховання. Він любить як ніхто інший красуватися перед публікою, тому потурбуйтеся про те, щоб ваш песик виглядав доглянуто.

Раніше повідомлялося, які породи собак живуть довше за інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ