Today.ua

ТОП-3 найбільш “слинявих“ породи собак

Слиновиділення - це цілком нормальний процес для живого організму, але деякі породи собак особливо схильні до цього явища. Такі собаки можуть забруднити своєю слиною не тільки самих себе з ніг до голови, а й все навкруги. Саме таким породам і присвячений наш сьогоднішній рейтинг.

Бордоський дог

Також цю породу називають французькими мастифами. Це дуже міцні і сильні пси, але при цьому і дуже добродушні. Зовні вони схожі на вічних буркотунів, тому що в них на морді є багато складок шкіри. Цю породу собак особливо рекомендують тим, в кого є діти. Такий пес буде для дітей справжньою "нянькою" - вони дуже люблять малечу.

Ньюфаундленд

Ці собаки схожі на справжніх ведмедиків. Вони мають густу шерсть, великі голови і потужні лапи. При цьому собаки вважаються дуже мудрими. Їм чудово підійдуть неквапливі прогулянки, особливо в кудись до водойми, тому що вони дуже люблять плавати. Але господар має бути готовий до того, що на ньому та його одязі завжди буде чимало слідів слини.

Сенбернар

Ці добрі величезні пси стали героями багатьох фільмів, найвідоміший з яких - "Беткховен". Собаки цієї породи дуже люблять дітей. Песик буде чудовим компаньйоном та вірним другом. Але поруч з представниками цієї породи слід добряче запастись паперовими рушниками.

Нагадаємо, раніше ми розповіли про ТОП-5 найкрасивіших порід собак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ