Today.ua

ТОП-3 модних дитячих зачіски: тренди 2020 року

Варіантів дитячих зачісок сьогодні існує, мабуть, більше, ніж дорослих. Сучасні батьки хочуть, щоб їхні діти виглядали стильно та почувались впевнено, тому стараються не відставати від трендів.

Ми розповімо про ТОП-3 дитячих зачісок для хлопчиків, які будуть актуальні протягом 2020 року.

Бокс і напівбокс

Саме ці зачіски залишаються найбільш стильним рішенням для короткого волосся. Стрижка в стилі "бокс" прийшла до нас з США в 18 ст., коли Джордж Вашингтон зобов'язав солдатів в армії носити коротке волосся. Техніка виконання стрижки досить проста: машинкою оголюється потилиця і скроні з плавним або різким переходом вище потиличної частини до більш довгого волосся на маківці. При цьому довжина волосся на маківці має бути не менше 4 см.

Кроп

Ця зачіска була актуальною ще в минулому сезоні, але закріпилась і в 2020 році. Така стрижка підійде підліткам, які не люблять робити укладки, але при цьому хочуть виглядати стильно і бути в тренді. Кроп передбачає плавний перехід від ультракороткого волосся на потилиці до будь-якої довжини на маківці.

Андеркат

Така зачіска виглядає дуже ефектно і вимагає при цьому мінімум догляду. Андеркат повернувся в моду в 2020 році ще з початку 20 століття. Потилиця і скроні треба вистригти машинкою або навіть повністю поголити з поступовим переходом довжини до верху. Волосся на маківці і чубчик мають бути помітно довшими.

Нагадаємо, раніше ми розповіли про ТОП-3 жіночі зачіски, які не вийдуть з моди в 2020 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ