Today.ua

ТОП-3 легких весняних зачіски на 8 березня

Свято 8 березня завжди асоціюється із приходом весни, першими квітами, співаючими пташками і, звісно, заміною зимового гардеробу на весняний. Жінкам 8 березня хочеться виглядати особливо ефектно та "легко", тому варто заздалегідь подумати про зачіску на це свято.

Ми радимо не надто перейматись створенням святкового образу та не витрачати на зачіску надто багато часу, адже "легкі" зачіски і створювати має бути легко.

Підібране волосся

Це найкращий варіант для відкритої сукні або для ділового костюма. За допомогою шпильок ви легко зможете зафіксувати зібране наверх волосся. Старайтесь залишати зачіску об'ємною - тоді вона буде виглядати більш "весняно" і безтурботно. Крім того, збирати пасма буде набагато легше, адже вам не доведеться пильнувати, щоб волосся лягло ідеально.

Текстури

За допомогою різноманітних засобів для волосся можна буквально за 10 хвилин створити ефектну зачіску. Використовуйте лак, пінку, гелі, пудру для волосся і т.д. Руками "зліпіть" зачіску, і все готово!

Плетіння

Існує безліч варіантів різноманітних кос та плетіння навколо голови. Такі зачіски виглядають дуже жіночно та не вимагають надто багато часу.

Нагадаємо, раніше ми розповіли про ТОП-3 зачіски для романтичного весняного образу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ