Today.ua

ТОП-3 антитрендів: які зачіски остаточно вийшли з моди

Кожного сезону в моду входять нові зачіски, тож якщо ви хочете завжди залишатись в тренді, важливо слідкувати за новими тенденціями і не боятись оновлювати свій образ. Є зачіски, які залишаються актуальними протягом багатьох років, але є і ті, що вже безнадійно застаріли. Ми розповімо про рейтинг зачісок-антитрендів зими 2020 року.

"Важкі" укладки

Експерти рекомендують забути про "важкі" укладки і "витвори мистецтва" на голові. Зачіска має бути простою і навіть трохи неохайною - тоді ви будете виглядати невимушено і природно. Складні квіти, вистраждані багатогодинною роботою перукаря, вже ніхто не оцінить, це буде виглядати надмірно. Також вже не в моді об'ємне начісування, нехай подібна зачіска залишиться тільки на фотографіях далекого минулого. Також стилісти запевняють, що ані декор зі шпильок, ані обідки не врятують ситуацію, тому подібні аксесуари краще залишити в старій шухлядці.

Багато лаку

Важкі локони, залиті флаконом лаку, вже теж не зроблять вас стильною. Чітке виділення пасом вважається старомодним. Краще обирати легкі хвилі з мінімумом стайлінгу. Це додасть образу свіжості та навіть аристократичності.

Ефект брудного волосся

"Зализувати" волосся гелем стилісти теж не радять. Так волосся виглядає брудним, що точно не додасть вашому образу привабливості. Але не плутайте цей ефект з мокрим волоссям, тенденцію якого просувають зірки світових подіумів. "Вологу" укладку можна легко зробити з мінімальною кількістю пінок і лаків.

Нагадаємо, раніше ми розповіли про ТОП-5 новорічних зачісок на коротке волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ