Today.ua

Том Генкс та його дружина захворіли на коронавірус

Том Генкс, відомий американський актор, зізнався, що він та його дружина Ріта Вілсон захворіли на коронавірус. Про це Том Генкс написав на своїй сторінці в соцмережі.

Як повідомив актор, він та його дружина погано почувались, після чого їх перевірили на коронавірус, і результат виявився позитивним.

"Ріта і я зараз в Австралії. Ми почувалися втомленими, ніби підхопили застуду. А ще з'явився біль у тілі. У Ріти час від часу був озноб. Нас перевірили на наявність коронавірусу. Результат виявився позитивним", - написав Том Генкс.

Надалі, за словами актора, він разом з дружиною перебуватиме в ізоляції.

"Що робити далі? У медичних службовців є протоколи, яких необхідно дотримуватися. Ми, Генкси, будемо проходити випробування, спостереження та ізоляцію до тих пір, поки цього вимагає громадське здоров'я та безпека", - зазначив він.

Як відомо, спалах коронавірусу розпочався з ринку морепродуктів та тварин в Ухані (Китай). Коронавірус викликає симптоми, які дуже нагадують застуду, але при цьому хвороба дуже швидко вражає легені й інші органи. На сьогоднішній день хвороба поширилася вже на десятки країн.

Нагадаємо, через загрозу поширення коронавірусу по всій Україні з сьогоднішнього дня, 12 березня, ввели карантин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ