Today.ua

Тіна Кароль зачарувала новим чуттєвим образом

Українська співачка і суддя вокального проекту «Голос країни-9» Тіна Кароль тішить своїх шанувальників новими фото у чуттєвих і ніжних образах, на яких зірка виглядає дуже сексуальною і привабливою. На останньому знімку в Instagram Тіна позує в яскраво-жовтому боді з глибоким декольте та спідниці-брюках небесного кольору. Свій образ артистка традиційно доповнила червоною помадою і босоніжками на шпильці.

Підписники Тіни Кароль почали засипати її коментарями. Вони цінують у своєму кумирі природність і бездоганне відчуття стилю.

"Який виразний погляд", "Я все ще в захваті від поєднання червоної помади і жовтого корсета", "Яке у тебе красиве золотисте волосся", "Локони так красиво впали на твої плечі", "Чарівна абсолютно!", "Занадто ідеальна", - написали коментатори.

Напередодні Тіна Кароль приємно здивувала своїм вбранням на національній музичній премії «Золота Жар-птиця», примірявши образ спокусливої тигриці. Зірка з'явилася на урочистому заході у сукні з довгою синьою спідницею і білим верхом, на якій виділялася голова хижої тварини. Зірка продемонструвала бездоганне відчуття стилю і вдало підкреслила всі свої переваги.

Раніше Тіна Кароль стала зірковою гостею вечірки з нагоди відкриття бутіка всесвітньо відомого французького бренду BALMAIN в Києві. Вона прийшла на захід у розкішній оксамитовій сукні, стильних босоніжках бордового відтінку і з невеликою сумочкою-клатчем від BALMAIN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ