Today.ua

Тіна Кароль виступить на “українському Євробаченні“

Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно представила англомовну пісню Cosmic Love, виступить 17 серпня на грандіозному заході Ukrainian Song Project. Подія відбудеться на стадіоні "Арена-Львів". За масштабністю і рівнем підготовки вітчизняні ЗМІ назвали майбутній івент "українським Євробаченням". За словами організаторів, вони планують стати впізнаваними на світовій арені за форматом MTV і British Music Awards.

У прес-релізі проекту зазначається, що одним із сюрпризів для глядачів стане виступ  найпопулярнішої співачки країни Тіни Кароль.

"Тіна Кароль – приклад професіоналізму і трудоголізму, це виконавець з потужним голосом і тотальним єднанням зі слухачем, мудра людина і дивовижна жінка", - зазначає генеральний продюсер проекту Тарас Курчик.

Одна з фішок національного проекту полягає в тому, що Ukrainian Song Project/Українська пісня є стартовим майданчиком для обдарованих музикантів. На офіційному сайті заходу зараз проходить конкурсний відбір кращих треків, а за результатами голосування десятка фіналістів отримає можливість заспівати на "Арені-Львів". Примітно те, що щасливчики виступлять на сцені разом з топовими артистами, серед яких Alyosha, «Без обмежень», MELOVIN, DILEMMA, ENEJ (Польща) та багато іншим іменитих гостей.

"Ми хочемо продемонструвати всій Україні, нашим діаспорам в Європі і за океаном, що наші талановиті хлопці вміють робити модну музику, не обмежуючись стандартами і не боячись пробувати нові стилі. Ukrainian Song Project має глобальну мету – популяризувати українську музику, допомогти новим співакам і групам у повній мірі реалізувати свій творчий потенціал", - розповідають організатори.

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль похвалилася своїм підписникам в Instagram прекрасним розарієм, розташованим біля її будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ