Today.ua

Тіна Кароль стала героїнею картини своєї фанатки

Відома українська співачка Тіна Кароль часто отримує від фанатів приємні сюрпризи. Кілька місяців тому художниця Олександра Єрастова подарувала артистці портрет, на якому вона зображена напівголою і з головою зайця. Днями зірка поділилася фото ще одного малюнка, який належить руці її фанатки. Дівчина, яка намалювала портрет Тіни Кароль, надихнулася піснею "Безодня", що співачка виконує в дуеті з Андрієм Хливнюком (гурт "Бумбокс").

Підписників зірки дуже порадувала така красива фотографія і вони почали залишати в коментарях компліменти художниці і самій Тіні Кароль, краса якої надихає інших людей на творчість.

"Талановита малеча Ксю! Твори далі цю красу!", "Дуже надихає малюнок! Ніжна краса", "Офігенний малюнок!", "Як справжня", "Дуже гарна робота,талант від Бога!" "Просто шик!", - написали фоловери.

Днями на своїй сторінці в Instagram, після численних ефектних фото в яскравих образах, Тіна поділилася кадром, на якому вона зображена в максимально природному амплуа. Зірка позує в білій сорочці з розпущеним волоссям. Її шанувальники відзначили, що без червоної помади і дорогих прикрас їхній кумир виглядає молодшою і милішою.

Today.ua повідомляв, що Тіна Кароль побувала в Канаді, де здійснила свою дитячу мрію. В Instagram-Stories зірка поділилася ефектним відео з поїздки на Ніагарський водоспад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ