Today.ua

Тіна Кароль спокусливо позує в чоловічому піджаку

Українська співачка і зірковий тренер вокального шоу "Голос країни-9" Тіна Кароль все частіше радує своїх шанувальників спокусливими і жіночними образами, завдяки яким багато хто вважає її еталоном жіночої краси. На останньому фото в Instagram зірка продемонструвала трохи незвичний для себе образ - вона позує у білій сорочці і чорному чоловічому піджаку з білою вишивкою. Але навіть у такому стриманому вбранні Тіні Кароль вдається бути дуже сексуальною. Вона традиційно доповнила образ червоною помадою і продемонструвала чуттєву позу.

Фанати співачки оцінили подібний експеримент Тіни і засипали її захопленими коментарями.

"Ти чистий кайф", "Повітря мені будь ласка", "Моє серце зупинилося", "Вау вау вау, жіночна, але такий костюм", "Королева", "Таке відчуття, ніби розчиняєшся", "От дивлюся на тебе і таю", "Ти неймовірна!", "Сонечко, така красива, сама", "Какоййй образ, какааяяя жінка", - написали коментатори.

Раніше Тіна Кароль зачарувала шанувальників кадром з фотосесії для українського журналу Vogue, на якому вона позує в романтичному образі в білій сукні з корсетом і вуаллю на голові. Шанувальники назвали цей образ "королівським", відмітивши загадковий погляд, властивий їхньому кумиру.

Today.ua повідомляв, що Тіна Кароль показала татуювання зі своїм зображенням, яке зроблене на чоловічому плечі. Ескіз супроводжує цитата з пісні співачки "Сила висоти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ