Today.ua

Тіна Кароль підкорила пристрасним образом жінки-кішки

Українська співачка Тіна Кароль підкорила своїх шанувальників новим відвертим вбранням, яке підкреслює її сексуальність і чуттєвість. На своїй сторінці в Instagram зірка поділилась фото, на якому вона постала в спокусливому образі жінки-кішки, що готується до стрибка. Артистка сперлася руками на підлогу і виставила одну ногу в сторону. Її пікантна поза і томний погляд не залишили підписників байдужими.

На знімку Тіна Кароль позує в червоній сукні від Louis Vuitton та оригінальних прозорих туфлях. Вона доповнила сміливий образ недбалою укладкою і фірмовою червоною помадою.

"Ось вона тигриця, змусила закохатися", "Красуня, Королева", "Така сексуальна. Боже, я втратила дар мови чесне слово", "Несподівано, Тіна Григорівна, несподівано!", "Жінка-вогонь. Викликайте пожежників, зараз все тут загориться", "Жінка-кішка", "Щелепа відвисла", "Грація кішки", "Дуже красива", "Нереальна", "Тіна, ви дуже приваблива жінка", "Бомба", - пишуть фоловери.

Напередодні співачка порадувала підписників зворушливою чорно-білою фотографією, на якій зображено тільки її обличчя, яке Тіна прикрила розкішним кучерявим волоссям, підкоривши шанувальників одним лише поглядом.

Today.ua повідомляв, що Тіна Кароль заінтригувала сексуальним фото в чорній прозорій сукні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ