Today.ua

Тимошенко вимагає у Зеленського високу посаду

Юлія Тимошенко, лідер всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", вимагала у президента України Володимира Зеленського високу посаду. Стало відомо, що вона поклала око на керівну посаду в Державній продовольчо-зерновій компанії України. Про це відверто розповів колишній народний депутат Сергій Лещенко.

За його словами, Юлія Тимошенко обговорювала з представниками президента можливість призначення свого ставленика в зернову компанію України. А натомість обіцяла підтримку ініціатив Зеленського у Верховній Раді.

Лещенко також поділився інформацією, що аналогічним способом і лідер партія "Свобода" намагався задовольнити власні інтереси, але після відмови з боку Офісу президента Олег Тягнибок заявив про перехід в опозицію і прописався на телеканалах кума Путіна Віктора Медведчука.

Також Тимошенко цинічно заявила, що президент Зеленський остаточно перейшов всі "червоні лінії". За його дорученням і за вказівкою проголосований у першому читанні закон про розпродажу сільськогосподарської землі. Також вона пригрозила, що "Батьківщина" подає до Конституційного суду подання про роз'яснення ст. 13 Конституції України.

Раніше Тимошенко засвітилася в черевиках Prada за тисячу доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ