Today.ua

Тест на уважність: знайдіть на малюнку 3 відмінності між котами

Постарайтеся знайти на картинках відмінності між котами, сконцентрувавши усю свою увагу. Подібні тести проводять в США при прийомі на роботу. Кандидати, в роботі яких важлива концентрація уваги, повинні швидко пройти цей тест за короткий час. Чим менше часу витрачено, тим більше шансів  отримати омріяну посаду.

Придивіться уважно на зображення котів і знайдіть 3 відмінності між верхнім і нижнім рядом. Увімкніть секундомір і засічіть час. Залежно від того, скільки часу ви витратите на пошуки, буде залежати ваша "оцінка". Бажаємо удачі!

Ну що, впоралися із завданням? Погляньте на фото нижче, якщо вам не вдалося знайти всі відмінності між котами. Перевірили себе? А тепер давайте звіримо час пошуку.

Якщо ви витратили на пошуки відмінностей до 20 секунд, то це просто чудовий результат! У вас немає проблем з уважністю і ви дуже швидко і точно помічаєте будь-які дрібниці.

Результат від 21 до 30 секунд також вважається хорошим. Якщо ви добре зосереджуєтесь на чомусь, то завжди досягаєте успіху.

Витрачені 31-45 секунд говорять про те, що уважність вам потрібно тренувати. У вас злегка розсіяна увага, тому більше вирішуйте подібні тести і тренуйте мозок.

Більше 45 секунд на пошуки відмінностей витрачають люди, яким більше за інших потрібно тренуватися і навчатися концентрації. Результат буде обов'язково, якщо не зупинятися через невдачі.

Пропонуємо вам пройти ще один тест і спробувати знайти на картинці 8 тварин за 1 хвилину. Це буде досить просто зробити тим, хто менш ніж за 30 секунд впорався з попереднім тестом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ