Today.ua

Тест на уважність: на фото замаскувалася кішка, але знайти її зможуть не всі

На фото зверху сховалася чорна кішка, яку з першого погляду мало кому вдається відшукати. Однак, якщо придивитися уважніше, то справитися з завданням буде не так вже й складно. Зосередьтеся на зображенні і уважно розгляньте всі деталі. Ви не обмежені в часі у своїх пошуках, тому постарайтеся впоратися без підказок.

Що ви бачите на картинці? Перше, що кидається в очі, це довгий паркан і дерев'яна стежка. Вивчіть ці об'єкти. Коти - відмінні маскувальники. Їх забарвлення часто зливається з навколишнім середовищем, і тому навіть якщо вам здається, що кота на фото немає, він все-одно там є, і спостерігає за вами.

Впоралися із завданням? Тоді ваш рівень концентрації уваги дійсно високий, з чим вас і вітаємо! Тим, хто не впорався із завданням, ми даємо підказку. Чорне кошеня сидить на паркані прямо біля знака. Все виявилося набагато простіше, ніж ви думали.

Подібні задачки добре тренують пам'ять. Навантажуйте свій мозок, і тоді такі тести здадуться для вас абсолютно не складними. Пропонуємо вам проявити свою кмітливість, і вирішити тест складнішого рівня. Вам потрібно буде знайти на фото кролика на пляжі всього за 20 секунд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ