Today.ua

Тест на уважність: на фото сховався кіт, але майже ніхто його не бачить

На фото зверху, у дворі житлового кварталу, сховалося кошеня. Побачити його відразу буде досить складно, але придивившись уважніше, ви обов'язково побачите тварину. Придивіться до всіх деталей на зображенні і допоможіть розшукати господареві вихованця. Ті, хто зуміє це зробити за 15 секунд, продемонструють високий рівень уважності і зосередженості.

Перед вами японське подвір'я з низькими кущами і кількома високими деревами, огороджене парканом. Зверніть увагу на всі предмети у дворі. Подумайте, де б міг сховатися кіт? Не секрет, що ці тварини маскуються на місцевості не гірше хижаків і зливаються з навколишнім середовищем. Не важливо, де знаходиться кіт - на вулиці, або в квартирі. Якщо він захоче побути на самоті, то обов'язково сховається там, де його ніхто не знайде.

Подивіться ще раз на картинку! Вдалося знайти кота? Цей тест на уважність не найскладніший, тому засічіть час і подивіться, як довго ви справлялися із завданням. Якщо розшукати тварину так і не вдалося, не засмучуйтеся. Нижче даємо вам підказку. Шукайте пухнастого котика на паркані. Увесь це час він спостерігав за вами, і навіть не спав.

Пам'ятайте, що уважність можна і потрібно тренувати, вирішуючи подібні тести. Пропонує вам у вільний час пройти ще один тест і спробувати знайти собаку у дворі будинку. Побачити її з першого погляду на картинку не вдається нікому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ