Today.ua

Тест на уважність: на фото сховалася пташка, яку потрібно знайти за 20 секунд

На фото зверху, серед сухого листя, прогулюється маленька пташка. На перший погляд здається, що на картинці нікого немає. Але насправді пташка просто злилася з навколишнім пейзажем, і тому побачити її з першого погляду не так вже й просто. Зосередьтеся на зображенні і спробуйте відшукати пернатого за 20 секунд. Час пішов!

"Камуфляжне" забарвлення багатьох птахів – результат еволюції. Вони вміють знаходити найбільш схожу на них самих ділянку лісу і вити гнізда саме там. Таким чином, птахи ховаються від хижаків і можуть виживати у дикій природі. Не всі птахи в'ють гнізда на дереві. Ті, які розмножуються на землі, повинні вміти захистити своє потомство, тому вони навчилися зливатися з навколишнім середовищем.

Подивіться ще раз уважно на зображення. Тепер бачите пташку? Якщо ви не впоралися за вказаний час, не переживайте. Головне, щоб ваш мозок працював в потрібному напрямку і не переставав тренуватися. Через якийсь час, вирішуючи такі завдання, ви навчитеся швидко орієнтуватися в дрібних деталях.

Даємо підказку для тих, кому так і не вдалося самостійно знайти пташку на землі. Погляньте на центр зображення. Коричневий птах повністю злився з кольором листя і землі, і став практично непомітним.

Якщо вам сподобалося подібне завдання, пропонуємо пройти ще один тест і потренувати свій мозок. Вам необхідно знайти кішку, яка замаскувалася по дорозі на пляж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ