Today.ua

Tesla обмежила зарядку батарей до 80%: названо причину

Компанія Tesla на своїх станціях Supercharger у США обмежила стан зарядки батарей електромобілів до 80%, щоб скоротити черги. Нововведення торкнулося всього 17% американських станцій Supercharger, де найбільші черги. При цьому на 8% станцій обмеження буде діяти постійно, а на інших станціях його вводити в залежності від того, скільки електрокарів стоять у черзі. Ілон Маск, мільярдер, засновник компанії Tesla, впевнений, що завдяки такій ініціативі власникам електромобілів тепер доведеться менше стояти в чергах, щоб підзарядити батареї. У кінцевому підсумку це повинно підвищити лояльність клієнтів і гарантувати стабільні продажі в майбутньому. Про це повідомляє Autonews.ua.

Відзначається, що електромобілі Tesla можуть розігрівати батареї при під'їзді до станції, що збільшує швидкість їх підзарядки. Це теж повинно знизити час, що такі транспортні засоби проводять на зарядних станціях.

З'явилася інформація, що в 2019 році компанія Tesla планує почати активно розвивати мережу своїх зарядних станцій Supercharger в Європі. Причому дві з них у нинішньому році повинні з'явитися і в Україні (швидше за все, у Києві). Надалі мережа станцій Supercharger в нашій країні збільшиться.

Раніше в США сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода з електромобілем Tesla Model 3, в результаті якого власник авто загинув на місці пригоди.

Today.ua також повідомляв, що Tesla пообіцяла приз тому, хто зможе вгадати, скільки буде коштувати Model 3, вироблена в Китаї на Gigafactory 3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ