Today.ua

Тертий сирник з малиною – рецепт легкого літнього десерту без складного тіста

У малині маса вітамінів, але не всі люблять їсти її у свіжому вигляді через кислинку. У запеченому вигляді ягода не менш багата на корисні речовини. Пропонуємо приготувати літній пиріг з тертого тіста.

Тертий сирний пиріг з малиною

Інгредієнти:

для тіста:

для начинки:

Спосіб приготування:

  1. Борошно змішати з цукром, ванільним цукром, розпушувачем і сіллю.
  2. Натерти вершкове масло на тертці, додати до борошна і перетерти в крихту.
  3. Забрати тісто в холодильник на час приготування начинки.
  4. Сир змішуємо з яйцями, цукром, сіллю та перебиваємо блендером.
  5. Малину вивалюємо у крохмалі.
  6. Форму для випікання застелити пергаментом або змастити олією. 2/3 форми заповнюємо тістом, утрамбовуємо.
  7. Зверху викладаємо половину малини і всю сирну масу. Зверху знову малину, трохи притискаємо її в тісто, посипаємо крихтою.
  8. Випікати 55-65 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
  9. З форми діставати, коли сирник повністю остигне, а краще залишити його настоятися на всю ніч.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Анастасія (@nastya_yizha)

Нагадаємо, в Україні настав сезон яблучних пирогів. Готуємо дивовижну шарлотку до сімейного чаювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ