Today.ua

Темна помада, блискітки і широкі стрілки: які головні тренди новорічного макіяжу 2020

На новорічній вечірці або корпоративі будь-яка дівчина хоче виглядати неперевершено. Допоможе їй у цьому не лише правильно підібране вбрання, але і ефектний макіяж. А для того, щоб виглядати не лише яскраво, але і зі смаком, треба знати головні тренди святкового макіяжу 2020. Візажисти назвали кілька головних тенденцій, які допоможуть дівчатам сяяти в новорічну ніч.

Темна помада для губ

Наймоднішими відтінками помад у 2020 році будуть: вугільно-чорна, винна, сливова, бургунді і темно-зелена, яка ідеально поєднуватиметься з нейтральним макіяжем очей. До темної помади підійдуть тіні коричневих, золотих або бронзових відтінків. Стрілки в новорічному макіяжі 2020 також вітаються. Крім того, можете додати рум'яна ніжних відтінків і бронзер на вилиці.

Smoky-eyes

У 2020 році популярними будуть smoky-eyes темних відтінків. Можна скористатися й більш світлими тінями, головне, щоб помада і тіні комбінували між собою: чим яскравіше помада, тим більш приглушеними повинні бути тіні на повіках, і навпаки.

Блискітки на очах

Блискучі тіні підійдуть дівчатам з будь-яким кольором очей. Можна окремо використати блискітки, або блискучий олівець. Стрілки для очей можна створити і за допомогою гліттера. Ще одним трендом в макіяжі 2020 року стануть помади з блискітками. Головне, пам'ятайте, що у макіяжі акцент повинен бути або на очі, або на губи.

Широкі стрілки

Рівні і широкі стрілки в новорічному макіяжі 2020 допоможуть вам виглядати як голлівудська зірка. Ефект "котячих очей" можна створити за допомогою чорного лайнера і олівця для очей. Краще за все спочатку малювати тонкі лінії, а потім поступово потовщувати їх. Не турбуйтеся, якщо у вас з першого разу не вийшли ті стрілки, які ви хотіли. У цій справі потрібен досвід і посидючість.

Сяючий ефект

Домогтися сяйва можна за допомогою тонуючих засобів зі світловідбиваючими частинками або ж за допомогою спеціальної бази з ефектом мерехтіння. Використовуйте хайлайтер поверх тонального крему, щоб додати легкого свічення певним ділянкам обличчя. Хайлайтер потрібно наносити на вилиці, лоб, внутрішні куточки очей, зону під бровою, галочку над верхньою губою, спинку носа, а також на підборіддя.

Раніше стилісти назвали головні новинки новорічного манікюру 2020.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ