Today.ua

Телеведуча Леся Нікітюк заговорила про політику

Українська телеведуча шоу «Хто проти блондинок?» Леся Нікітюк, яка будує успішну кар'єру на Новому каналі, заінтригувала своїх шанувальників, заговоривши про політику. На фотографіях в Instagram Леся позує біля трьох різних автомобілів, а у підписі до знімків просить шанувальників допомогти їй вибрати авто. Для походу в автосалон Никитюк одягла сексуальну коротеньку сукню сріблястого кольору. У підписі до фото вона написала: "Всіх давно мучить питання! Хто ще з зірок шоу-бізнесу піде у політику... І на шо пересяде #ladyLe?! Як думаєте яка тачка мені підходить? Голосуємо в коментарях: 1. Ford Mustang. 2. Bentley (запам'ятати, як пишеться). 3. Mercedes-Benz SL500. Для любителів поганяти @exotic_cars_ua".

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Лесі Нікітюк.

На даний момент Леся Нікітюк є ведучою одразу декількох шоу на Новому каналі. Зараз проходять зйомки нового шоу за участю Лесі під назвою “Шалена зірка”. Шоу стане більш музичною версією проекту “Хто зверху”, у якому також бере участь телеведуча.

У новому розважальному проекті запрошені зірки українського шоу-бізу будуть співати, танцювати і пробувати себе в ролі акторів. Допомагати їм в цьому буде Леся Нікітюк, яка відома українському глядачеві своєю майстерністю перевтілення і почуттям гумору.

Раніше повідомлялося, що Леся Нікітюк потрапила в скандал після відвідування Одеського дельфінарію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ