Today.ua

Таїсія Повалій змінилася до невпізнання: у мережі з'явилося фото співачки після пластики

Українська співачка Таїсія Повалій, яка через політичні події 2014 року була змушена переїхати в Росію, вразила своїх фанатів новими фото та відео, на яких її зовнішність змінилася до невпізнання.

На останньому відео в Instagram Таїсія Повалій грає на фортепіано у себе вдома та виконує пісню "Мамина вишня". Користувачі соцмережі не змогли не помітити, що співачка на відео без макіяжу. Проте найбільше здивувало не це. У її зовнішності помітні "неприродні" зміни.

«Затишний домашній вечір», - так підписала відеозапис Таїсія Повалій.

Прихильники співачки оцінили її голос, проте деякі з них відзначили, що краще Анни Герман дану пісню ніхто не виконував і навряд чи виконає.

"Схожі на Любов Орлову", "Стали схожі на Ірину Білик. Навіщо?", "Від Повалій залишився лише голос", "Не робіть більше операцій", "Обличчя неживе", – написали фоловери у коментарях.

У жовтні 2018 року Таїсія опублікувала фото, яке тоді викликало подив у більшості її шанувальників. На ньому співачка намагалася сховати "сліди" пластики за великими темними окулярами. Скандальна співачка не приховує, що застосовує «уколи краси».

Як відомо, наразі Таїсія Повалій продовжує свою кар'єру співачки в Росії. Проте її останній кліп на пісню "Ты в глаза мне посмотри" був знятий в Україні режисером Сергієм Солодким.

https://youtu.be/PjTVcLNUbMA

Нагадаємо, напередодні Дня закоханих співак Віталій Козловський потішив своїх прихильниць новим фото з голим торсом.

Today.ua повідомляв, що Оля Полякова розсмішила фанатів фото із колегами по сцені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ