Today.ua

Таїсія Повалій здивувала фігурою у відвертій сукні

Народна артистка України Таїсія Повалій, яка з 2014 року живе і виступає в Росії, опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове відео зі студійної фотосесії. Співачка позує у червоній відвертій сукні, в якій вона схожа на русалку. У коментарях до публікації підписники зазначили, що 54-річна зірка виглядає на свій вік просто приголомшливо.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Самі захоплені емоції викликає робота в фотостудії з майстром своєї справи Сонею Плакидюк! Сукня від прекрасної Ірини Скороход!! ?❤ @moi_sofism #таисияповалий #повалій #фотосесія #tpovaliyofficial #povaliy #taisiyapovaliy

Публікація від Таїсія Повалій (@tpovaliyofficial)

Як зазначила Таїсія Повалій, над її образом працювала стиліст Ірина Скороход.

"Чарівна жінка в червоній сукні! Сесія вдалася! Браво!», «Так взагалі! Таєчка, ти лялечка! Ти приголомшлива! Люблю», «Бомбічний образ!!! Коли все ідеально! Таєчка, ви — вогонь! Скільки у вас сексуальності і жіночності! Прекрасна русалка!", «Зійти з розуму, ви повільно вбиваєте Тая», «Золота рибка!», "Справжня діва!!!!! Тая, яка ж ви худенька і струнка, як струнка! Чудовий царський колір, а ви в ньому Королева!!!", - написали фоловери.

Раніше Таїсія Повалій опублікувала в Instagram спільне фото зі своїм другом Миколою Басковим, яке її фанати жорстко розкритикували. Зовнішній вигляд Повалій на фото стривожив підписників і вони зазначили, що артистка перестаралася з гримом. Хтось вважає, що їй потрібно припиняти робити пластичні операції, бо на багатьох фотографіях співачку вже важко впізнати.

Today.ua повідомляв, що Таїсія Повалій скоро стане бабусею. Її невістка Світлана, дружина Дениса Повалій, чекає дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ