Today.ua

Тариф Lifecell за 20 грн: що недоговорює оператор

Один з найбільших мобільних операторів Lifecell кинув виклик своїм конкурентам інноваційним тарифним планом "Залізна Двадцятка" з абонплатою всього 20 гривень на 4 тижні для жителів 32 міст України. Про це повідомили в прес-службі компанії Lifecell.

За мінімальну абонплату абонент мобільного оператора Lifecell отримує наступне:

Оператор обіцяє, що цей тариф проіснує до кінця 2020 року.

Today.ua вирішив з'ясувати, що ж недоговорює оператор Lifecell. Виявляється, що за межами міста 4-тижневий тарифний пакет "Залізна Двадцятка" буде діяти тільки до кінця дня, з тих пір, як був здійснений останній вихідний дзвінок в зоні його дії. З наступного дня перебування поза містом буде застосована стандартна тарифікація, а саме:

Але є ще одна особливість тарифу Lifecell за 20 гривень: перейти на цей тариф можуть тільки нові абоненти, а також ті, хто скористається послугою MNP (зміна оператора зі збереженням номера) або придбає стартовий пакет.

Зазначимо, що українці вже тривалий час скаржаться на один з найбільших українських операторів мобільного зв’язку Lifecell, який нахабно “грабує” своїх абонентів. Вже сотні людей не дорахувалися своїх кровних на рахунку, а оператор не реагує на скарги.

Нагадаємо, з 1 жовтня 2019 року Lifecell запустив нову послугу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ