Today.ua

Тариф Lifecell за 60 грн: що з ним не так?

Український мобільний оператор Lifecell запустив дешевий тариф для любителів інтернету - "Інтернет Жара". В цей тарифний план включено 20 Гб мобільного інтернету. Дані гігабайти можна витрачати на що завгодно, жодних обмежень та "падінь" швидкості немає. Також передбачений безліміт на Facebook і Facebook Меѕѕепдег, Instagram і Twitter. Крім того, в унікальний тариф включено 500 хвилин розмов на всі номери по Україні (міські і мобільні, включаючи Lifecell).

Оператор Lifecell наголосив, що такої кількості не пропонує жоден інший мобільний оператор, особливо, якщо врахувати вартість, яка становить 60 гривень за 4 тижні.

Автоматичне надання повного пакету послуг

Якщо повний обсяг інтернет-трафику вичерпався до закінчення дії 4-тижневого пакету послуг, повний пакет послуг за тарифом буде наданий вам автоматично при наявності достатньої суми на рахунку. При цьому залишок невикористаних хвилин зберігається, його можна використовувати до кінця терміну дії нарахованого пакету послуг. У разі, коли на рахунку немає достатньої суми для оплати пакета послуг, інтернет буде обмежено за умови, що інших підключених інтернет сервісів немає.

Додатковий ГБ

Користуйтеся месенджером BiP. За кожні 30 хвилин вихідних дзвінків, зроблених з програми BiP через функцію «BiP Out», ви отримаєте 1 ГБ інтернету. Кожен додатковий гігабайт налічується терміном на 4 тижні.

Раніше Lifecell кинув виклик своїм конкурентам інноваційним тарифним планом “Залізна Двадцятка” з абонплатою всього 20 гривень на 4 тижні для жителів 32 міст України.

Також ми писали, що українці вже тривалий час скаржаться на один з найбільших українських операторів мобільного зв’язку Lifecell, який нахабно "грабує" своїх абонентів. Вже сотні людей не дорахувалися своїх кровних на рахунку, а оператор Lifecell взагалі не реагує на скарги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ