Today.ua

Тариф Київстар за 125 грн: що з ним не так?

Київстар запустив новорічну акцію, яка діє по 14 січня 2020 року. У новий тарифний план за 125 гривень один з найпопулярніших в Україні операторів мобільного зв'язку включив до двох місяців безкоштовного спілкування та мобільного інтернету.

Акція доступна тільки для тих абонентів Київстар, які отримали індивідуальну пропозицію і тих, хто користується послугами мобільного оператора протягом 90 або більше днів.

Але насправді виявилося, що після переходу на новий тариф від Kyivstar абонент отримує всього три гігабайти інтернету. Мобільний зв'язок буде не зовсім безкоштовним. Протягом двох місяців ви будете платити по одній гривні на місяць.

Відзначається, що подібну новорічну акцію мобільний оператор влаштовує вже не вперше. У минулому році тариф з включеним першим пакетом послуг підключили майже 800 тисяч абонентів Київстар.

Також стало відомо, що Київстар запровадив ще один новий тарифний план “Всі разом. Базовий". Абонент отримує повністю безлімітний домашній інтернет на швидкості 100 Мбіт/секунду. На сьогоднішній день можна підключитися за 150 гривень на місяць. Через 4 місяці вартість цього пакету  складе 200 гривень.

Також Today.ua нагадує, що по 15 січня 2020 року абоненти Kyivstar будуть мати можливість оновити свої смартфони і отримати за це додаткові гроші в рамках акції "Кешбек 10% до кожного 4G-смартфону".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ