Today.ua

“Танці з зірками 2019“: Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова не пройшли до фіналу

Глядачі шоу "Танці з зірками" цього разу попрощались ще з однією зірковою парою. Після виходу останнього випуску шоу стало відомо, хто позмагається за звання найкращого танцюриста у зірковому фіналі вже наступного тижня.

За звання найкращих цієї неділі змагались чотири пари, а до фіналу пройшли лише три – Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, Ксенія Мішина та Женя Кот і Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар.

[embed]https://youtu.be/ksuiUemOj5o[/embed]

Пара Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової набрала найменшу підтримку глядачів і покинула шоу. А найменшу підтримку від суддів отримала пара Вікторії Булітко та Дмитра Дікусара.

Крім того, Оля Полякова на шоу "Танці з зірками 2019" заспівала свою нову пісню. А Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар станцювали вальс на паркеті разом з легендарним балетмейстером Григорієм Чапкісом.

Також учасники шоу дивували глядачів цього разу трьома номерами: танець з класичної бальної програми, з суддями проекту, та "танець за життя", який виконували всі пари одночасно без підготовки.

Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова, які покинули шоу танцювали запальний фрістайл з Франсіско Гомесом. Але це не допомогла зірковим партнерам потрапити до фіналу шоу.

Раніше ми повідомляли про те, що Олена Кравець, яка залишила проект “Танці з зірками” минулої неділі, тільки зараз вирішила прокоментувати свій виліт із шоу. Актриса опублікувала болючий пост на своїй сторінці в Instagram, де попрощалася з частинкою свого життя.

Також телеведуча Регіна Тодоренко розповіла, що ховалася від Наталії Могилевської цілих шість років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ