Today.ua

“Таким дурнем я ще ніколи не був“: Андрій Данилко залишився без підопічних на шоу “Х-фактор“

Ось і пройшов третій прямий ефір шоу "Х-фактор". І він став одним з найбільш складних для учасників, так як всі вокалісти виконували по дві пісні: один знаменитий кінохіт і найбільш виграшну пісню на вибір конкурсантів. Учасники, гості та судді "Х-фактора" відчули себе в старовинному готелі, в який перевтілили навіть сцену вокального шоу. В несподіваних образах були і судді "Х-фактора". Настя Каменських обрала образ героїні з фільму "5 елемент", Ігор Кондратюк став комівояжером, Оля Полякова - Катериною Великою, а Андрій Данилко - сыщиком Еркюлем Пуаро.

"Не можу намилуватися на себе, - не стримуючи сміх сказав Андрій Данилко". - Таким дурнем я ще ніколи не був!"

Третій ефір відкрив своїм виступом підопічний Насті Каменських Антон і зіграв директора готелю. Потім всі конкурсанти виконали свої пісні. Найбільше судді розкритикували виступ підопічної Ігоря Кондратюка Марії Стопник, а група "Romax" з команди Андрія Данилка здивувала ліричною піснею. Соліст групи розповів, що вони вибрали пісню Срябіна", щоб здивувати всіх і показати, що вони можуть виконувати композиції різних репертуарів.

Також Андрій Данилко на один ефір став наставником Антона Вельбоя. Разом вони вибрали пісню Івана Дорна "Ненавиджу". Хлопець поділився, що йому дуже сподобався такий досвід і він готовий попрацювати в такому режимі з усіма суддями.

https://youtu.be/mxYsEGmc-jQ

За результатами глядацького голосування, фіналістами десятого сезону "Х-фактора" стали: Георгій Колдун, Антон Вельбой і Еліна Іващенко. Найменшу кількість голосів отримала підопічна Олі Полякової - Ганна Іваниця. В "пісні за життя" билися група "Romax" і Марія Стопник. в результаті група "Romax" покинула проект, а Андрій Данилко став єдиним суддею, у якого вже немає підопічних.

Раніше ми повідомляли про те, що Андрій Данилко після скандалу несподівано повернувся на проект "Х-фактор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ