Today.ua

Таксист відмовився везти Петра Порошенка з Майдану

Вчора, 6 жовтня, після завершення віче під гаслом "Зупинимо капітуляцію!" в Києві таксист відмовився везти з Майдану п'ятого президента Петра Порошенка. Відповідне відео розмістив на своїй сторінці Богдан Гребенюк.

На відео видно, як Порошенко щось запитує у таксиста, і у відповідь той каже "ні". Після цього Порошенко заліз на півкорпуса в салон автомобіля, про щось поговорив з таксистом, потім виліз і пішов далі.

Слід зазначити, що колишній глава держави приїхав на віче проти "формули Штайнмаєра", яке проходило вчора на столичному Майдані Незалежності.

За підрахунками поліції, на віче були присутні близько 10 тисяч людей.

Нагадаємо, вчора, 6 жовтня, о 12.00 на Майдані відбулась акція протесту. Активісти, які протестують проти підписання Україною "формули Штайнмаєра", оголосили про створення Руху опору капітуляції. Учасники акції збираються висунути ультиматум владі і обговорити стратегію і план подальших дій: "Приносьте з собою жовтий скотч і жовті стрічки як символ опору капітуляції".

Як відомо, 1 жовтня 2019 року Україна погодила і підписала документ, який розвиває так звану "формулу Штайнмаєра", – введення закону про особливий статус окупованої частини Донбасу після проведення місцевих виборів, згідно із законодавством України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ