Today.ua

“Така тривога на душі“: дружина Віктора Павлика розповіла про проблеми зі здоров'ям у співака

Катерина Репяхова не на жарт злякала прихильників свого зіркового чоловіка. Блогерка опублікувала тривожне відео та розповіла, що Віктор Павлик опинився під крапельницею.

Блогерка та бізнес-вумен Катерина Репяхова ділиться багатьма подробицями свого життя з підписниками своєї сторінки в Інстаграм. Тому і про складний момент дружина Віктора Павлика теж вирішила чесно розповісти шанувальникам.

Спершу вона опублікувала невелике відео, зняте на вулиці Києва. У підписі до ролика Катерина зізналася, що в її житті не все добре.

"Поки країна переживає таке лихо, я переживаю свою трагедію. Не дарма в мене була така тривога на душі, інтуїція мене ніколи не підводила", - написала блогер.

Пізніше стало зрозуміло, чому так переживає Репяхова. Вона опублікувала чорно-білий знімок руки свого чоловіка, до якої приєднано крапельницю. Дружина артиста не стала ділитися подробицями, тільки додала, що інакше уявляла собі кінець року.

Шанувальники зіркової пари стали переживати, що ж сталося з Віктором, і чому він опинився у лікарні. Тож Катерина поспішила їх заспокоїти. В одній із нових сториз вона відреагувала на новину та повідомила, що її чоловік не був госпіталізований і перебуває вдома.

"Сама вчора дуже настрашилася. Дякую Богу, нічого серйозного. Гіпертонічний не ускладнений криз. Тиск понизили. Вже все добре. Дякую кожному за хвилювання", - поділилася Репяхова.

Нагадаємо, що раніше Влад Яма викликав бурхливу реакцію українців своїм новим постом у Мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ