Today.ua

“Так не охороняють ні Путіна, ні Трампа“: Зеленський у США розлютив російських пропагандистів

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до США розлютив російських пропагандистів. Знімальна група телеканалу "Росія 1" намагалася запитати у президента Зеленського, чи тиснув американський президент Дональд Трамп на нього, але Володимир Олександрович не став спілкуватися з російськими пропагандистами.

Цей інцидент викликав бурхливу реакцію у російського тележурналіста: "Такого я не бачив ніколи, хоча висвітлював візити багатьох президентів у різних країнах. Так як Зеленського охороняють тут, в Нью-Йорку, не охороняють ні Путіна, ні Трампа. Більше того скажу, навіть Порошенка. До Порошенка можна було спокійно підійти, спокійно щось запитати. Навколо Зеленського в три ряди вишикувалися охоронці, при чому не американські, а саме українські".

Увага! Відео відзнято російськими пропагандистами!

https://youtu.be/rw6qwDkIan8

Раніше президент Володимир Зеленський провів свої перші зустрічі в Нью-Йорку на полях сесії Генасамблеї ООН. В ході переговорів з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте було запропоновано ще раз повернутися до обставин винесення в Італії вироку українцю Віталію Марківу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ