Today.ua

“Сильний і непростий“: Гордон вірить, що Зеленський не залежить від Коломойського

Відомий український журналіст Дмитро Гордон заявив, що нинішній глава держави Володимир Зеленський насправді являє собою більш самостійну особистість, ніж прийнято вважати. Про це Дмитро Гордон сказав в інтерв'ю українському інтернет-виданню.

За словами Гордона, з гарантом Конституції він знайомий давно і ставиться до нього досить добре.

"Володимир з інтелігентної сім'ї, заробив багато грошей своєю працею. Але тільки який з нього буде політик, я не знаю. Він сильний і досить непростий хлопець. Всі, хто вважають його слабким, як раз сильно помиляються", - зазначив він.

Також Гордон розповів, що раніше він вже питав про Зеленського у претендента на найвищу державну посаду на виборах 2019 року Ігоря Смешка.

"Мені він сказав те ж саме: хороший хлопець, зі стрижнем. Я запитав: скажіть, чи залежить він від Коломойського? Але Смешко сказав, що ні. Він не буде ніколи ні від кого залежати. Не тільки від Коломойського", - розповів Гордон.

Нагадаємо, раніше Дмитро Гордон подав судовий позов проти своєї колеги Яніни Соколової через інтерв’ю, яке вона брала в березні у лідера партії 5.10 Геннадія Балашова в рамках її проекту “Рандеву”.

"Ціна питання: 1 млн гривень. Причина: посягання на його честь і гідність, ділову репутацію і т. д.”, – розповіла Соколова.

За словами Соколової, в інтерв'ю Балашов заявив, що нібито пан Гордон і пан Смешко – проекти Віктора Медвечука, і вони працюють в одній команді на користь кума Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ