Today.ua

Святослав Вакарчук розповів, за кого буде голосувати

Український музикант, лідер популярного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів, за кого голосуватиме на виборах президента України в березні 2019 року, та за якими принципами обиратиме свого кандидата. Відповідне відеозвернення він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Вакарчук наголосив, що публічно не буде нікого підтримувати на виборах, але, будучи свідомим громадянином, віддасть свій голос одному з кандидатів.

Він зазначив, що виокремив для себе три умови, які повинен виконати кандидат у президенти, щоб отримати його голос.

"Не маю планів підтримувати жодного з них (кандидатів – ред.), але як свідомий громадянин свій вибір обов’язково зроблю. Для того, щоб я міг проголосувати за того чи іншого кандидата в президенти, мають бути виконані три умови", - зазначив співак.

Так, на думку Вакарчука, кандидат в президенти має взяти участь в теледебатах з опонентами або у програмах подібного формату, які відбуватимуться в прямому ефірі і без наявності суфлера.

Також кандидат в президенти, на думку Вакарчука, має назвати імена членів своєї команди - майбутніх міністра закордонних справ, міністра оборони, начальника Генштабу Збройних сил, генпрокурора, керівника Служби зовнішньої розвідки та очільника Служби безпеки України.

Третьою умовою музикант назвав демонстрацію кандидатом в президенти реальних фактів того, як він виконував свої обіцянки в минулому.

"Якщо хоча б одна з цих трьох умов не буде виконана, за такого кандидата в президенти голосувати не слід", - переконаний Вакарчук.

Він також запропонував і усім українським виборцям використати ці три умови під час вибору свого кандидата в президенти.

Також Вакарчук закликав громадян робити свій вибір зважено і відповідально.

Нагадаємо, 28 січня 2019 року Святослав Вакарчук, який раніше тривалий час фігурував у передвиборчих рейтингах, заявив, що не братиме участі у виборах президента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ