Today.ua

“Свіжа пластика“: Тимошенко звела з розуму “слугу народу“ прямо на засіданні Ради

Юлія Тимошенко опинилася в центрі особистого листування депутата від "Слуги народу" Олександра Кабанова зі своєю дружиною. Під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради нардеп ділився в смс-повідомленнях з дружиною подробицями своєї роботи і згадав при цьому Юлію Володимирівну, яка в той час як раз виступала біля трибуни Верховної Ради. Відповідне відео 4 лютого виклав у мережу журналіст Олександр Липовецький.

Поки Тимошенко закликала народних депутатів протистояти владі в бажанні розпродати українську землю, "слуга народу" звернув увагу на зовнішність лідера "Батьківщини" і поділився своїми припущеннями з дружиною.

"А у нас тут Юлія Володимирівна зі свіжою пластикою. Хороша»", - написав нардеп дружині.

https://youtu.be/PR8_QGs90jM

Як відомо, 6 лютого Юлія Тимошенко відстоювала позицію своєї партії щодо заборони відкриття ринку землі в Україні. Вона заблокувала трибуну, зайнявши місце спікера Ради Дмитра Разумкова. Розгляд у другому читанні скандального законопроекту про відкриття ринку землі було перенесено.

Раніше Тимошенко прокоментувала скандальні слова нардепа від партії "Слуга народу" Євгена Брагара про продаж собак пенсіонерами для оплати комуналки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ