Today.ua

Світлана Лобода розповіла про свої гонорари на корпоративах

Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже кілька років живе в Росії і успішно підкорює російський шоу-бізнес, тепер є однією з найбільш високооплачуваних зірок на естраді.

Якщо раніше Лободу можна було "замовити" на приватний захід за 75 тисяч євро, то тепер її виступ коштує близько 100 тисяч євро. Такими гонорарами не може похвалитися навіть сам поп-король російської естради: до порівняння, запросити на корпоратив Філіпа Бедросовича Кіркорова буде коштувати близько 70 тисяч євро.

Після народження другої доньки Тільди в травні 2018 року кар'єра Світлани Лободи стала розвиватися ще стрімкіше. В одному з інтерв'ю артистка зізналася, в чому полягає секрет її успіху. Вона не приховує, що заради кар'єри їй іноді доводиться жертвувати найціннішим, що у неї є, - сім'єю.

"У мене практично не буває вихідних, працюю постійно, тому що я так живу. Коли у мене трапляється відпустку і я їду на тиждень, то на другий день починаю вити, я не можу адаптуватися, мені складно відпочивати. Навіть якщо я приходжу на дні народження друзів, я підсвідомо працюю: в телевізорі бачу показ мод, а в голові одночасно розумію, що це стилістично хороша ідея для нових костюмів танцюристів. Або чую якийсь новий трек і думаю: хороший саунд, застосувати його в новій пісні. У мене мозок налаштований на роботу, тому що це мій спосіб життя. Я абсолютний трудоголік і намагаюся все навколо контролювати. І потім, сім'я на мені, значить, потрібно багато працювати", — розповіла Лобода.

Today.ua повідомляв, що під час концертного туру в США Світлану Лободу помітили в оточенні таємничого незнайомця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ