Today.ua

Суд взявся за позов Мосійчука: перевіряють громадянство Супрун і її участь в засіданнях уряду

Окружний адміністративний суд міста Києва витребував документи про громадянство виконуючої обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Про це повідомляє прес-служба суду.

Так, суд зобов'язав Державну міграційну службу надати завірену копію документа, що підтверджує припинення Супрун громадянства США.

"Суд також постановив витребувати від секретаріату Кабінету міністрів України копії протоколів засідань уряду, в яких брала участь в. о. міністра Уляна Супрун з моменту призначення її на цю посаду і до 5 серпня включно", - йдеться в повідомленні.

Зазначені матеріали повинні бути надані суду до 5 вересня.

Зазначимо, сьогодні відбулося підготовче засідання за позовом Ігоря Мосійчука до в. о. міністра охорони здоров'я України Уляни Супрун про відсутність у неї повноважень міністра та визнання її дій протиправними.

Нагадаємо, раніше радник президента Володимира Зеленського та кандидат на посаду міністра охорони здоров’я Михайло Радуцький відповів на критику Уляни Супрун на свою адресу і натякнув, що в.о. міністра можуть посадити до в’язниці після того, як надійдуть результати аудиту закупівель ліків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ