Today.ua

Стрижка-вуаль: як виглядає трендова зачіска на зиму для власниць довгого волосся (фото)

Стилісти назвали стрижки, які будуть у тренді цієї зими. У власниць короткого волосся вибір, як завжди, широкий. А ось довговолосим красуням, які не хочуть розлучатися з довжиною, але хочуть освіжити свій образ, набагато складніше знайти для себе якісь нові рішення. Але вихід є. І це стрижка-вуаль.

Довге волосся зараз у тренді. Взимку довгі локони дівчата часто не ховають під шапкою, адже вони самі по собі гріють голову та вуха. Flow-Dry - так називають стиль, коли волосся розпущене і ефектно рухається в унісон з вашим тілом.

З довгим волоссям можна придумати багато різних зачісок, а ще його можна просто акуратно укласти і весь день проходити з чемною зачіскою. Для цього не знадобиться багато часу.

Стрижка-вуаль по суті це ідеально випрямлене волосся і подовжений чубчик, що обрамляє обличчя і заколотий за вуха.

Також перукарі радять дівчатам наступного зимового сезону придивитися до стрижки довгий боб, а для фарбування волосся вибирати темно-коричневі та червоні тони із золотистими відливами. Зі світліших відтінків у тренді буде "трофейна блондинка".

Деякі з минулорічних трендів у зачісках також залишаться актуальними взимку 2023 року. Мікро-каре та малет – ще дві стрижки, які будуть у тренді.

Раніше повідомлялося, як виглядає ідеальна стрижка для власниць тонкого і ламкого волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ