Today.ua

Стрижка “Віник“ – наймодніша зачіска на весну 2023 для жінок з волоссям середньої довжини

Серед трендових стрижок весни 2023 року на волосся середньої довжини з'явилася нова, з оригінальною назвою "Веник". Вона схожа на класичний боб, але стилісти звернули увагу на переваги зачіски, яка не має аналогів.

Особливості стрижки "Віник"

Стрижка отримала свою назву через схожість зі звичайним мітлою, яку використовують для прибирання будинку. Цікава жіноча зачіска немов дерев'яні прутики так само жорстко обрамляє обличчя. У такій стрижці немає багатошаровості, яка також зараз у тренді. Головна особливість – локони мають бути однаковою довжини та лежати максимально гладко.

"Віник" - це каре, в якому пасма повинні бути нижче лінії підборіддя, мінімум на п'ять сантиметрів. Майстри стрижуть волосся в одну довжину і не допускають градуювання шарів. Якщо звичайний боб виглядає більш рухливим, легким та повітряним, то "Віник" не допускає зайвого обсягу, він більш строгий і стриманий.

Така зачіска підійде не всім дівчатам. Однак це оптимальний вибір для власниць з густим рівним волоссям. Вона не створить додаткової пишності, а волосся виглядатиме доглянуто.

Стрижка потребує укладання, яке не займе багато часу. Вам знадобляться пінка, фен великої потужності, праска для волосся та кругла щітка. Вимийте голову, нанесіть трохи мусу на коріння і по волоссю, після чого розподіліть його по всій довжині.

Витягуйте локони гребінцем, щоб вони отримали потрібну текстуру. Потім надайте пасмам гладкість за допомогою праски.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про стрижку "Дебют", яка оптимально підійде жінкам з тонким волоссям. Вона дозволяє візуально додати об'єм і густину кучерям.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ