Today.ua

Стилісти показали, як виглядає принт, який допоможе здаватися стрункішою

Є принт, який справді струнить. Візуально можна забрати у себе від 2 до 5 кілограмів і здаватися худішою. Але є кілька нюансів, які потрібно знати кожній дівчині, перш ніж купувати одяг у якесь забарвлення.

Принт, який допоможе здаватися стрункішою

Горошок. Великий малюнок повнить, дрібний - струнить. Якщо потрібно приховати пишні груди, допоможе блуза в дрібний горошок з V-подібним вирізом, а ось якщо потрібно додати об'єм на стегнах – тоді варто обрати великий горох.

Клітинка. Велика діагональна клітинка приховає зайві кілограми, але це не стосується штанів, оскільки є шанс зробити ноги візуально кривими. Взагалі стилісти відзначають, чим пишніша фігура, там дрібніше потрібно обирати клітку.

Пряма смужка. Всім відомо, що горизонтальна смужка розширює фігуру, а вертикальна подовжує. Штани в смужку здатні зробити стегна вужче, а ноги довше.

Квіткові мотиви. Уникайте великого малюнка. Невисоким дівчатам краще обрати дрібну квіточку, а високим і пишнотілим – середню, тому що дрібні та великі можуть ще більше збільшити.

Анімалістичний принт зараз знаходиться на піку популярності, а тому важливо знати, як його правильно носити, щоб не додати зайвих обсягів. Правило в основному те саме - чим дрібніший малюнок, тим він вдалий. Забарвлення зебри або тигра краще брати вертикальне, створюючи ефект смужки. Також в образі найкраще обирати лише одну принтовану річ.

Нагадаємо, стилісти назвали чотири трендові літні речі, які спотворюють фігуру та повнять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ