Today.ua

Став відомий кандидат у президенти від партії “Патріот“

Політична партія «Патріот», яку очолює колишній перший заступник екс-генпрокурора Микола Голомша, визначилася із кандидатом у президенти України. Ним став економіст, політолог та громадський діяч Андрій Новак. Про це повідомили у прес-службі політсили.

Таке рішення було прийнято на XII позачерговому з’їзді партії. Кандидатуру Новака підтримали усі однопартійці.

На з’їзді Микола Голомша заявив, що українські патріоти мріють про країну щасливих і заможних людей, з усіма можливостями для особистісної реалізації, тож мають «брати на себе ініціативу і відповідальність».

У 2010 році Андрій Новак став Головою Комітету економістів України. З 2012 по 2013 рік очолював Українську Партію. Має науковий ступінь кандидата економічних наук.

Нагадаємо, висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування на пост глави держави та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року. Реєстрація кандидатів триватиме до 8 лютого включно. Голосування на виборах президента відбудеться 31 березня з 8:00 до 20:00.

Як повідомлялося, лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький відмовився від участі у президентських виборах у 2019 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ