Today.ua

Стане телеведучою: Савченко вестиме власну програму на каналі Медведчука

Народний депутат VIII скликання Надія Савченко, яка разом зі своєю сестрою Вірою наразі відпочиває у Чорногорії, невдовзі почне вести програму "Коментатор. Верховна Рада з інсайтом" на телеканалі Zik, що належить наближеному до Віктора Медведчука Тарасу Козаку. Про це повідомляється на сторінці телеканалу у Facebook.

В анонсі зазначається, що нардепка минулого скликання Надія Савченко розкаже всі секрети Верховної Ради, а саме: що відбувається в кулуарних розмовах, як крадуться гроші з бюджету, як приймаються злочинні для українців закони, тощо.

https://youtu.be/Ma7QMwYmw74

Як відомо, Надія Савченко подала документи до Центру зайнятості. Наразі вона має  офіційний статус безробітного громадянина України. За її словами, вона шукає роботу, яка буде обмежена у контактах із людьми, тобто більш фізичну.

Вона додала, що спробує пройти медкомісію, необхідну льотчикам, але зазначила, що у в’язниці її здоров’я дуже постраждало. При цьому екс-депутат розуміє, що у неї немає шансів повернутися в українські Збройні сили.

Нагадаємо, в липні на позачергових парламентських виборах Надія Савченко балотувалася в одномандатному виборчому окрузі №51 у Донецькій області. За неї проголосували вісім осіб, і таким чином вона не потрапила в новий парламент. 29 серпня 2019 року Савченко склала повноваження народного депутата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ