Today.ua

Стало відомо, які зарплати у топ-менеджерів Київстар, Vodafone і lifecell

Топ-менеджери найбільших в Україні компаній мобільного зв'язку Київстар, Vodafone і lifecell увійшли до рейтингу "Топ-30 високооплачуваних керівників українських приватних компаній". Як відомо, зарплата топ-менеджера складається з базової ставки і винагород (бонуси, компенсації). У рейтингу видання The Page опинилися особи, які щомісяця отримують не менше $20 000.

Згідно з оприлюдненою інформацією, президент компанії Київстар Олександр Комаров отримує орієнтовно $30 000 в місяць (трохи більше 800 000 гривень).

Генеральний директор Vodafone Україна - Ольга Устинова не поступається своєму колезі. Її оклад також оцінений в $30 000.

При цьому, CEO lifecell Ісмет Язиджи може заробляти на місяць $20 000 (понад 500 000 грн).

У прес-службі Vodafone повідомили, що їм не відома сума винагороди боса.

В офіційному коментарі компанії lifecell відповіли: "Наша компанія не може коментувати інформацію по зарплаті CEO lifecell, заснованої виключно на припущеннях журналістів видання та третіх сторін. Будь-яка інформація щодо рівня зарплат і умов компенсаційного пакету є виключно персональною інформації працівників компанії".

Раніше найбільші українські мобільні оператори Vodafone, Київстар і lifecell назвали найпопулярніші тарифи серед своїх абонентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ