Стало відомо, які продукти варто виключити з новорічного меню

Щоб наступаючий 2020 рік був благополучним, при підготовці святкового меню варто врахувати уподобання "господаряі" року – Білого Металевого Щурв. Щоб не засмутити символ року, слід заздалегідь з'ясувати, які продукти варто виключити з новорічного меню.

Стало відомо, які продукти варто виключити з новорічного меню - today.ua

Категорично не можна ставити на новорічний стіл 2020 року страви з яловичини. Також рекомендується відмовитися від желейних десертів. Також краще відмовитися від гострих сирів. Під забороною знаходяться і соління: квашена капуста, огірки та помідори.

Коньяк і текіла - виключаються. Краще на новорічний стіл поставити віскі або пшеничну горілку.

Відомий телеведучий, кулінарний експерт каналу "Україна" Олексій Суханов поділився рецептом новорічноъ страви «Ароматне задоволення». Цей рецепт йому дістався від бабусі.

Стало відомо, які продукти варто виключити з новорічного меню

«Ароматне задоволення» — це ніжне філе індички, запечене з апельсином і спеціями. Це блюдо досить просто і швидко готується.

Стало відомо, які продукти варто виключити з новорічного меню

На гарнір відмінно підійде пюре з селерою та білим хроном або просто печена картопля.

Для приготування вам знадобиться:

  • філе індички — 1 кг,
  • сіль,
  • 2 зубчики часнику,
  • 1 ложка каррі,
  • гілочка розмарину,
  • 2 кружальця апельсину.

Спосіб приготування: м'ясо промити, просушити, зробити проколи у кількох місцях і вкласти туди зубчики часнику. Посолити і обмазати спеціями. Залишити маринуватися на кілька годин. Духовку поставити на 180 градусів. М'ясо покласти в рукав разом з ломтиками апельсина. Запікати 1 годину. Дати індичці "відпочити" п'ять хвилин і подавати до столу.

Олексій Суханов запевняє, що це буде справжнє новорічне ароматне задоволення.

Раніше ми розповіли про те, які страви можуть входити до складу новорічного меню.

ДЖЕРЕЛОpodrobnosti.ua