Today.ua

Стало відомо, як працюватимуть найбільші поштові оператори на новорічні свята

На період новорічних свят два найбільших поштових операторів України - "Нова пошта" і "Укрпошта", - працюватимуть практично цілодобово.

Згідно з графіком роботи на Різдво та Новий рік, працівники "Нової пошти" працюватимуть у неділю 23 грудня, по суботньому графіку, а у понеділок, 24 грудня, відділення оператора будуть працювати в режимі звичайного буднього дня. На католицьке Різдво, 25 грудня, поштові відділення по всій Україні працюватимуть до 18:00. Так само працюватиме "Нова пошта" і 31 грудня. Працівники матимуть лише два вихідних - 1 та 7 січня.

"Укрпошта" працюватиме не у такому посиленому режимі. Посилки можна буде забрати у будь-який день, проте не у всіх відділеннях. 25 грудня буде працювати 41 відділення по Україні, 1-го січня - 16, а 7 січня - 19 офісів. Повний список відділень опублікований на офіційному сайті компанії. В інші дні "Укрпошта" працюватиме по стандартному графіку.

Раніше "Укрпошта" заявила про збільшення термінів доставки посилок по території України через збільшення обсягів поштових відправлень перед Новим роком та Різдвом.

Як повідомлялося, "Нова пошта" підвищила тарифи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ