Today.ua

Стало відомо, скільки грошей українці поклали в ПриватБанк

У березні 2019 року середній залишок коштів громадян на депозитних і поточних рахунках в ПриватБанку збільшився на 1 млрд гривень. Про це повідомили в прес-службі ПриватБанку.

За даними ПриватБанку, приріст середніх залишків на рахунках в березні був забезпечений за рахунок поточних рахунків громадян, які складають значну частину ресурсної бази ПриватБанку. В середньому за березень залишки на поточних рахунках приватних клієнтів зросли з 66 до 68 мільярдів.

У ПриватБанку також зазначили, що депозити фізичних осіб у гривні в березні залишилися практично без змін - на рівні 52 млрд гривень.

Тим часом депозитний портфель ПриватБанку в іноземній валюті знизився в еквіваленті на 670 млн грн. Залишки на поточних рахунках юридичних осіб в березні збільшилися до 32,9 млрд грн.

Раніше ПриватБанк розповів, скільки українців розплачуються за допомогою смартфона.

Нагадаємо, ПриватБанк запустив акцію, яка діяти до 15 травня 2019 року. Клієнти ПриватБанку можуть отримати кешбек в розмірі 100 гривень за отримання або відправлення міжнародних грошових переказів за допомогою карт VISA. Щоб отримати доплату до переказу від ПриватБанку, потрібно спочатку зареєструватися в акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ